MU RMSK U14 x FK Kolín U14 - 0:1

13.09.2017 07:39

RMSK CIDLINA U-14 - FK KOLÍN  U-14 0:1 (0:0)
SESTAVA: Burgert – Šimon, Suchochleb, Pospíšil, Fuxa T., Malý (47. Smetiprach) – Filip, Vaníček – Matějka, Bílek – Bernard (36. Bareš)
          

Toto utkání se nám hodnotí velmi těžce. V prvním poločase jsme měli několik příležitostí ke vstřelení gólu. Situace jsme řešili buď zbytečně zbrkle, zejména samostatné nájezdy na brankáře nebo jsme prováhali vhodný okamžik na zakončení, kdy jsme byli několikrát zablokovány vracejícím se hráčem. Také jsme nedokázali využít přesilovku po vyloučení hostujícího hráče, kdy nám srdnatě bojující soupeř nedovolil téměř nic! V druhém poločase se vytratila jakákoliv chuť hrát fotbal, každý chtěl hrát sám na sebe (až na výjimky) a tím pádem jsme nedokázali soupeře ničím překvapit. Soupeř vycítil šanci a tak přišel zákonitě trest. Po zbytečné ztrátě míče na soupeřově polovině a výklusu hráčů nazpět, nás soupeř jednoduchou a účelnou kombinací přehrál a vstřelil vítězný gól.  

Soupeře musíme pochválit za nasazení, kdy někteří hráči měli v nohách i poločas za starší kategorii. Dále jejich vzájemná podpora během utkání (včetně hostujících fanoušků) a také nesmírná radost ze vstřeleného gólu. Z tohoto by si měli naši kluci vzít příklad!!!